דירת גן בגבעתיים

­

דירת רבעיות ישנה, בקומת קרקע פרושה על גבי קומה אחת בבניין משותף בשכונה ותיקה בגבעתיים, עברה תכנון מחדש, הרחבה ושיפוץ והפכה לבית אורבני, רחב ידיים ומרווח עם גינה מפנקת שהונמכה למפלס הבית. הבית תוכנן למשפחה זוג הורים עם 2 ילדים עם אפשרות לשינוי בהתאם להתפתחות המשפחה. הבית עורפי והגינה פנימית, מבחוץ הוא מסתיר סוד, מבפנים התחושה היא של בית פרטי המזמין את החוץ הירוק להיכנס פנימה מכל החלונות והפתחים הגדולים שתוכננו מחדש. חלק ממפלס הבית והגינה הונמך דבר המאפשר תנועה גמישה ושיתוף בין הפנים לחוץ ותקרה גבוהה. מבואת כניסה קטנה ופרטית בכניסה לבית שהופרדה מחדר המדרגות וחלל בית גבוה ופתוח ללא מסדרונות נותנים תחושה של בית פרטי. סביב קיר תומך של המבנה במרכז הבית משתלבים כל האלמנטים המרכזיים – מטבח, אי ישיבה,סלון ופינת אוכל. בחלקו השני של הבית המופרד במדרגה בחיפוי פרקט  עץ כהה נמצאת פינת משפחה פתוחה, חדרי ילדים ויחידת הורים שעוצבה כחדר מפנק ב"מלון בוטיק".