בית פרטי ברעננה

­

שיפוץ פנים לבית פרטי של משפחה שעשתה עלייה מבלגיה, לבית 4 מפלסים וגינה גדולה, תכנון החלוקה הפנימית לקח בחשבון את צרכי המשפחה הגרעינית ואת הצורך לארח לעיתים קרובות. קיר מרכזי סביבו מטפס גרם מדרגות מעץ אלון גושני מוביל לכל המפלסים בבית, במפלס הכניסה מטבח שבחלקו העליון שילוב של מדפים פתוחים וסגורים המהווים רקע לפינת אוכל גדולה ומרכזית. חדר עבודה פתוח לחלל עם אפשרות לסגירתו במחיצה הנגררת לכיס סמוי בקיר, ירידה של כמה מדרגות מובילה אותנו לסלון מפנק עם פרטי ריהוט שנבחרו בקפידה מחברת MUUTO ויובאו במיוחד. אזור הגינה הקרוב לבית ולמטבח מחופה דק איפאה במפלסים התואמים את המפלסים בבית כדי ליצור המשכיות ונוחות בשימוש ובחיבור בין הבית לגינה. בקומת החדרים פינת כביסה נוחה לשימוש ופתוחה לחלל המשותף, חדר רחצה מרווח, חדרי ילדים ויחידת הורים בעלת תקרת עץ אלכסונית גבוהה שנצבעה בצבע לבן, בחדר ההורים ארונות מצידו האחד ומציידו השני שידת מגירות ואיפור מעץ אלון מבוקע, עם כיור מונח ומראה גדולה במסגרת ברזל שחור, פריט שעוצב במיוחד.
גרם המדרגות מוביל גם לעליית גג ובה חדר נוסף עם חדר רחצה צמוד, יחידה זו משמשת לאירוח חוויתי ומפנק.